Informatie

Over mij

Ik ben Elize van Gemeren. Jarenlang heb ik gewerkt in het bedrijfsleven maar mijn hart lag meer bij dieren en de natuur. In 2001 kreeg ik de kans en heb het roer omgegooid. Naast mijn baan als secretaresse ben ik de deeltijd opleiding veterinaire natuurgeneeskunde (hbo) gaan volgen. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat dieren vaak heel goed reageren op natuurlijke middelen en therapieën. Enthousiast geworden door de mooie resultaten die ik zag, ben ik na het succesvol afronden van mijn studie, gestart met een adviespraktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde. Mijn praktijk was gevestigd aan het Bosch in Papendrecht en kreeg de naam Dierenbosch.

Inmiddels ben ik verhuisd naar het oosten van het land en samen met mijn partner, onze paarden, honden en kat woon ik nu in Twente.

Behalve een goede opleiding vind ik het belangrijk om bij te blijven op mijn vakgebied. Mijn kennis houd ik op peil door bij- en nascholing op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn. Aanvullende cursussen die ik heb gevolgd zijn: dieren energetisch behandelen, Quantum Touch, werken met de biotensor, homeopathie voor dieren, konijnengedrag, communiceren met dieren en acupressuur voor paarden.

Als gediplomeerd veterinair natuurgeneeskundig therapeut ben ik lid van de vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurgeneeswijzen voor Dieren (BCND).