Nieuws

Augustus 2012

In de Tubantia (Enschede) is op 7 augustus 2012 een artikel verschenen over Elize van Gemeren en Dierenbosch: “In Lonneker dieren genezen met kruiden
Bron: De Twentsche Courant Tubantia, auteur Guus Ferree en fotograaf Frans Nikkels. Dit artikel is met toestemming de redactie geplaatst.

April 2012 Nieuw: voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paard en pony

Het voorjaar komt er aan!

Voor veel paarden breekt er weer een leuke tijd aan. Na maanden stal mogen ze weer in de wei! Om problemen zoveel mogelijk te voorkomen kun je de overgang van stal naar wei het beste geleidelijk aan opbouwen. In de zomer wordt vaak meer van het paard gevraagd: wedstrijden, lange buitenritten.
Basisvoeding is dan niet altijd voldoende om je (sport)paard of pony gezond en fit te houden. Je stelt hoge eisen aan je paard of het kan om andere redenen wel wat extra’s gebruiken.

Bij Dierenbosch zijn nu voedingssupplementen en verzorgingsproducten op natuurlijke basis verkrijgbaar. Voor specifieke problemen zijn er speciaal afgestemde mixen op basis van gemalen kruiden, zoals spierenmix, anti-stress mix, luchtwegenmix, maag- en darmmix en voor een verminderde weerstand is er immuun- of weerstandsmix. Naast de kruidenmixen zijn er kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van glucosamine, chondroïtine en MSM voor een soepel bewegingsapparaat. Verder zijn er verzorgingsproducten zoals ehbo spray, kruidenshampoo, glans- en anti-klitspray, anti-mokspray en spier- en gewrichtsbalsem.

Meer informatie over deze producten kun je vinden op www.naturalhorsecare.eu.
Prijzen van de producten vind je bij Contact.

Oktober 2011 - verhuizing naar Twente

Per 1 november 2011 verhuis ik naar Enschede (Lonneker). Ik heb daar geen praktijkruimte maar bezoek uw dier aan huis of stal. Het voordeel hiervan is dat het dier in zijn vertrouwde omgeving blijft. Dit voorkomt stressvolle situaties en ik kan een betere indruk krijgen van het dier, de leefomstandigheden en het probleem. Voor advies, een consult of het bestellen van Carnibest en Naturis kunt u mij mailen of bellen. 

Mei 2011 - aanbieding Colostrum Therapie

Colostrum Therapie kan bijdragen aan een gezonde darmfunctie en een goede weerstand.
 
Nu extra voordelig:
 
80 gram* voor 17,50 euro (normaal 20 euro)
100 gram* voor 20 euro (normaal 23,50 euro)
 
Speciaal voor paarden:
 
200 gram* voor 36,50 euro (normaal 41,45 euro)
 
*houdbaar tot november 2011
prijzen excl. verzendkosten en zolang de voorraad strekt.

November 2010 - Colostrum Therapie

Colostrum Therapie is een aanvullende dieetvoeding die kan worden ingezet als ondersteuning bij de behandeling van:

Colostrum Therapie is verkrijgbaar bij Dierenbosch. Meer informatie kunt u hier lezen en op www.artsfoodproducts.nl

Mei 2010 - uitbreiding assortiment Carnibest 

Naast natuurvoeding voor honden en katten hebben wij ons assortiment Carnibest uitgebreid met diverse snacks.
Overige voeding en producten leveren wij op bestelling. 
 
Afhalen kan op zaterdag van 9.30 tot 17.00 op het volgende adres:

Landschapswinkel 't Veargershoes
Vergertweg 103
7524 PN Enschede (Lonneker)

Afhalen op een andere dag kan ook, maar dan graag vooraf even bellen.
Bezorgen in de regio Enschede, Hengelo, Oldenzaal is mogelijk.

Mei 2009 - nu ook praktijk in Twente

Naast mijn praktijk in Papendrecht, ben ik sinds kort ook werkzaam in Twente (regio Enschede). Een consult vindt plaats aan huis of op stal zodat ik een goede indruk kan krijgen van het dier en de leefomstandigheden. Voor een afspraak of informatie kunt u mij bellen of mailen.

Juni 2009 - bestel nu Carnibest

Binnenkort starten wij in Enschede (Lonneker) met de verkoop van Carnibest. Carnibest is hoogwaardige versvlees voeding voor honden, katten en fretten. Wij leveren voorlopig alleen op bestelling. Bestellen kan zowel telefonisch als per e-mail. Meer informatie over Carnibest kunt u vinden op de website www.carnibest.nl.